×
Verbouwingen: week 6
VERBOUWINGEN: WEEK 6

OEF! Wat een week! Deze week was dé week. De week waar we echt van start gingen en waardoor er geen weg meer terug was. 
De schuur ging plat. Platter dan plat! Ze is wég! Ongelofelijk op hoe weinig tijd zo'n groot gebouw met zo'n grote historiek met de grond gelijk gemaak wordt. Geen tijd om er bij stil te staan, want voor we het wisten was het weg. 

Spannend om naar te kijken, al voel je je wel een beetje in een dierentuin :-). Door een hek kijken wat er aan de andere kant gebeurt, lijkt alsof je naar de dieren aan het kijken bent! 

Met het grote geschut, een kraan, startten ze op dinsdagochtend met het neerhalen van de schuur. Na een tijd kwam er een vriendje bij, en waren ze met twee! Onze coördinator wordt bijgestaan door onze bouwheer, Rob. Een godgeschenk! 

 

Zoek de twee verschillen! 

 

  

  

  

   

 

Niet alleen de schuur ging plat, er werd ook een werfstraat gemaakt. Van aan de straat tot op de werf werd een heel deel grond weggeschept. Hier komt dan het steenpuin op te liggen, zodat de vrachtwagens en het groffe geschut vanaf nu via daar de werf kunnen betreden. Ons erf blijft zo maximaal beschikbaar en veilig, zonder vrachtwagens die over en weer rijden

 

Datum 18/03/2022